Do you love singing? Or do you have songs in your head every day? If your answer is yes then join the Children’s Choir. We sing songs from different countries and ages. We also learn rythm and musical notation as well as pitch. We work with the book “Jongleren” from S. van Lieshout. You have to buy this book for this course. (about 20 euro). The Choirleader/Singing teacher loves to sing herself as well so we’re going to enjoy and sing beautiful and funny songs too.

Houd je van zingen? Of loop je de hele dag met liedjes in je hoofd? Kom dan bij meezingen bij PLONS Muziek Haarlem op zaterdagmiddag of in Amsterdam op vrijdagmiddag. We zingen liedjes uit verschillende landen en tijden. Ook gaan we aan de slag met verschillende ritmes, noten en toonoefeningen. Daarvoor moet je het boek ‘Jongleren’ van S. van Lieshout aanschaffen. De dirigente is zelf ook gek op zingen, dus samen gaan we er iets moois van maken!

Register for this class at http://bit.ly/Choir_Deborah

This class is taught by Deborah de Liever