In this course the children learn in a playful way basical information about music like rythm, pitch and musical notation.
We use singing, rythm playing, listening to music, and play chimes, ocarina (a small wind instrument), keyboard, boomwhackers and recorder. Also we invite during the course a guest who plays another instrument like violin or trumpet.
Tijdens deze cursus krijgen de kinderen spelenderwijs de basis van het muziek maken mee, zoals ritme, toonhoogte en notenschrift. Daarbij worden de volgende werkvormen gebruikt: zingen, ritme tikken, luisteren naar muziek en zelf spelen op klokkenspel, ocarina (een klein blaasinstrument), blokfluit en keyboard. Ook ontvangen we een keer een gast die een ander instrument bespeelt (zoals viool of trompet).
Register for this class at http://bit.ly/Deborah_Music
This class is taught by Deborah de Liever